Module
Nu vă hazardaţi în elaborarea unor idei care nu-şi merită banii şi efortul, mai bine sacrificaţi timpul şi efortul făcând nişte cercetări de piaţă pentru a găsi nişele din domeniul ales care au capacitatea de a produce beneficiile scontate.


Cu ajutorul acestei cercetări de piaţă puteţi elabora un studiu de piaţă bine organizat folosindu-vă de cele mai relevante şi autentice informaţii a pieţei ţintă.


     Unii oameni se angrenează cu mult curaj în afaceri online şi doar după ce au investit sume importante şi timp valoros în demararea acesteia vor afla că de fapt reacţia pieţei nu a fost cea aşteptată.

     Alţii, deşi au idei chiar mai multe la număr şi văd mai multe căi de elaborare şi punere în practică, nu vor începe niciodată să-şi construiască propria afacere pentru că nu au certitudinea că aceasta va funcţiona, care este şi normal fără nişte cercetări de piaţă.

     Mai sunt persoane care au idei, au curaj şi se angrenează foarte uşor pentru începerea unei afaceri online, dar după primele greutăţi îşi pierd foarte rapid entuziasmul, înainte de a realiza că de fapt ideea de bază este bună doar că mai lipseşte ceva:

     • Nu au găsit piaţa ţintă corespunzătoare
     • Nu au prezentat la modul corespunzător oferta
     • Afacerea nu produce bani în modul conceput, dar printr-o altă abordare ar fi        capabilă să aducă profituri substanţiale
     • Etc.

     Cât de banală pare a fi soluţia la aceste probleme pe atât de eficient vă poate ajuta în elaborarea unei formule ideale pentru începerea unei afaceri pe Internet.

     Începeţi prin cercetări de piaţă bine organizată, amănunţită care vă poate oferi o siguranţă interioară reală, o certitudine şi o privire de ansamblu cât se poate de obiectivă asupra capcanelor, dar totodată şi a şanselor ascunse în domeniul ales de dumneavoastră.

     Nu vă lăsaţi dus de un miraj. Ştim cu toţii din propria experienţă că la început foarte uşor ne poate duce valul entuziasmului, dar care după primele greutăţi devine foarte fragil şi de obicei dispare cu desăvărşire. Moment în care nu ne mai putem bizui decât pe raţionamentul şi calculele bazate pe informaţii autentice. De ce să nu începeţi încă de la primii paşi a elaborării unei idei deţinând ambele stări? Începeţi entuziasmat de ideea pe care o aveţi şi cu o siguranţă interioară bazată pe informaţii reale ale a pieţei cu certitudinea că aceasta are un viitor!

     Bineânţeles aceste cercetări de piaţă nu sunt foarte uşor de realizat de unul singur. Pentu aceasta a fost conceput acest ghid "Studiu de Piaţă" care vă călăuzeşte paşii în elaborarea unui concept sănătos, chiar vă ajută în găsirea unor idei de afaceri şi a segmentelor de piaţă unde veţi avea şanse reale pentru atingerea ţelurilor propuse. Mai mult decât atât vă prezintă unelte şi tehnici complete care vă ajută în extragerea informaţiilor relevante.

     În schimb NU propunem cumpărarea acestui ghid pentru persoanele care:

     • Au la dispoziţie timp şi bani, suficient pentru a începe noi şi noi afaceri care pe        parcurs oricum îşi arată potenţialul real care este sau nu este prezent în acestea.

     • Nu au nevoie de liniştea sufletească şi certitudinea că merită efortul investiţia        făcută.

     • Pentru cei care cred că studierea pasivă a acestei cărţi poate înlocui efortul        necesar unei cercetări de piaţă pentru găsirea nişei de piaţă corespunzătoare şi        elaborarea unei plan de afaceri. Nu, aceasta nimeni nu o va putea face în locul        dumneavoastră.

     Faceţi aceaste cercetări de piaţă înainte de a începe orice acţiune concretă în elaborarea afacerii şi din primele momente obţineţi un avantaj major faţă de concurenţii dumneavoastră şi anume că veţi avea o vedere de ansamblu realistă asupra posibilităţilor ascunse în domeniul respectiv!

       Bine, am şi eu nevoie de un astfel de ghid, dar care este preţul ei?
Elaborarea unei afaceri chiar şi în domeniul online vă poate costa de la 400 lei până peste 1000 de lei care poate fi chiar mult mai mult în funcţie de domeniul ales.

     • veţi cumpăra un nume de domeniu .ro cu 130 lei, sau alte domenii cu 37 lei/an
     • plătiţi un hosting (găzduirea site-ului) de la 45 lei
     • plătiţi confecţionarea unui site (chiar şi pentru un site simplu de prezentare) de la        300 lei până peste mai multe mii de lei în fucţie de complexitate şi modificări        ulterioare
     • şi vă achiziţionaţi soft-uri, produse, etc. de care aveţi nevoie pentru a începe în        condiţii de lucru cât de cât normale.

     Pe lângă acestea mai evaluaţi timpul şi efortul dumneavoastră în funcţie de valoarea personală (ex: pe baza salariului actual).

     În schimb această carte însoţit de cercetări de piaţă bine organizate vă scuteşte de nişte cheltueli inutile care pot fi de ordinul a mai multe 100 de lei chiar şi în cazul în care din prima nimeriţi să vă deschideţi afacerea pe un teren fertil. Vă economiseşte timpul prin scurtarea termenului de elaborare a afacerii (elaborarea unei afaceri online durează cel putin 3-6 luni).

     Investind o sumă modestă de 86lei=~20Euro pentru achiziţionarea acestui ghid veţi putea scurta şi asigura drumul spre succesul afacerii.

     În acest preţ pe lângă cartea "Studiul de piaţă" sunt incluse următoarele:

     • veţi primi gratuit toate actualizările şi ediţiile a acestei cărţi, prin intermediul căreia      veţi fi mereu informaţi între primii despre tendiinţele şi schimbările strategice a pieţei      online
     • un cupon* de reducere cu:
          - 20% pentru achiziţinarea a oricărei cărţi din lista de mai jos
          - 30% pentru achiziţionarea la al doilea carte
          - 40% în momentul achiziţionării a treilea carte din lista următoare

                    - Prinicipii de bază în Afaceri Online
                    - Optimizare site - Tehnici SEO
                    - Monitorizarea unei Afaceri Online

*Acest cupon este valabil 1 an calendaristic calculată din data achiziţiei, iar reducerile sunt valabile în ordinea afişată (crescătoare) indiferent de ordinea de achiziţie a acestor cărţi.

Cum ajungeţi în posesia ghidului "Studiu de Piaţă"?
Pentru acesta aveţi de parcurs următorii 3 paşi:


     1. Completaţi formularul de comandă
     2. Achitaţi contravaloarea cărţii prin modalitatea de plată aleasă de dvs. (SMS, plata        prin card, tranfer bancar, depunere numerar)
     3. După confirmarea plăţii în maxim 24 de ore (zile lucrătoare) veţi primi o înştiinţare        prin e-mail şi SMS pe adresa şi numărul de telefon comunicat pentru acest scop.        Tot în acest e-mail veţi primi şi datele de acces (link, user şi parolă) pentru a        descărca cartea "Studiu de Piaţă" pe calculatorul dumneavoastră.

     În cazul în care întâmpinaţi orice problemă în oricare din etapele anterioare, sau pur şi simplu aveţi nişte neclarităţi, vă stăm la dispoziţie în zilele lucrătoare între orele 9:00-18:00, prin e-mail prin pagina de contact şi telefonic la numărul 0744-547453.


Formular de comandă:


Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii:
Nume, Prenume:*
Adresa E-mail:*
Adresa (Judeţ, Localitate, str., Bl, nr., ap.):*
Nr. de telefon:*
Adresa la care se va trimite factura(Judeţ, Localitate, str., Bl, nr., ap.):*
CNP (cod numeric personal):*

Doriţi factură pe firmă? : da
nu
Nume societate:
CUI:
Nr. Registru comerţului:
Adresa societăţii:
Nume Prenume delegat:
Serie şi nr. Carte de Identitate a delegatului:

Oferte Speciale
Profitaţi de oferta anului 2010 !
Nu lăsaţi să vă depăşească concurenţii, puneţi măna chiar acum pe această carte electronică şi dobăndiţi imediat technicile învăţate!

Click AICI