Module
Email Marketing - Automatizarea dezvoltării unei afaceri online


Nu prea este o altă unealtă mai eficientă în Internet Marketing decât sistemul de eMail Marketing (nu este vorba de trimiterea unor email-uri nesolicitate adică Spam!). Acesta vă va ajuta foarte mult în căutare de noi clienţi, în păstrarea legăturii cu aceştia, în construirea încrederii acestora în dumnevoastră şi în ofertarea produselor direct spre piaţa ţintă cu o cheltuială minimă.

EMail Marketingul este cea mai ieftină, simplă şi totuşi eficientă metodă de a vă dezvolta afacerea. Suntem ferm convinşi că majoritatea întreprinzătorilor online subestimează valorile şi posibilităţile eMail Marketing-ului.

Chiar şi în cazurile în care afacerea dumneavoastră din cauza structurii sale specifice nu pare fi o afacere automatizabilă, prin eMail Marketing cu siguranţă puteţi automatiza unele sarcini şi îndatoriri a afacerii cum ar fi:

• căutare de noi clienţi

• o parte a serviciului de relaţii cu clienţii

• procesul comenzii şi plăţii

• studii de piaţă

• implementarea unor sisteme care vă plasează într-o poziţie strategică faţă de concurenţă care în mod indirect vă stabilizează afacerea

Cu ajutorul eMail Marketing-ului în căteva luni puteţi avea o bază de date formată din mii de persoane, care se compune din cei care garantat fac parte din segmentul de piaţa ţintă a afacerii dumneavoastră. Ca să vă prezint una din posibilităţi, dumneavoastră oricând cu o muncă de doar căteva ore şi cheluieli minime puteţi adresa întrebări către aceşti oameni legate de noul produs, de ce mai au nevoie pentru a fi mulţumiţi, sau ce altceva ar mai cumpăra. Înainte pentru obţinerea unor astfel de informaţii trebuia să cheltuim sume enorme.

Urmărind cursul Ghidul Succesului Online în 8 paşi pe lângă faptul că vă prezentăm nişte metode viabile, care vă vor sprijini afacerea existentă, puteţi să vă extindeţi afacerea şi cu elemente absolut automatizate printre care se numără şi tehnicile de eMail Marketnig. Dumneavoastră chiar puteţi să realizaţi o secţie a afacerii pe care să o automatizaţi şi care va funcţiona fără să investiţi timp şi efort prea mult în ea.Da, vreau să mă înscriu acum gratuit la cursul online
Ghidul Succesului Online in 8 paşi

Acest curs conţine soluţii şi tehnici concrete de Internet Marketing cu ajutorul cărora puteţi să vă măriţi profiturile online şi veţi fi în clar cu ce şi când trebuie să faceţi pentru a vă atinge scopurile propuse. Cursurile le veţi primi prin e-mail la adresa menţionată în formularul de mai jos.

Oferte Speciale
Profitaţi de oferta anului 2010 !
Nu lăsaţi să vă depăşească concurenţii, puneţi măna chiar acum pe cartea electronică „Ghidul Succesului Online în 8 paşi” şi dobăndiţi imediat technicile învăţate!

ACUM GRATUIT
Click AICI
Cautari recente
afaceri pe net banner exchange colaborare comunicare eficienta comunicare online contact Internet Marketing Marketing Online Marketing online Marketing Informational parteneri politica privata Strategii de Marketing Online