Module
Analiza şi diagnostic prin Google Analytics


Şansele pentru a reuşi din prima să creaţi un site care poate funcţiona perfect şi la capacităţi maxime sunt asemănătoare cu şansele pentru a câştiga la loto


Cel mai mare avantaj al comercializării pe Internet este faptul că aici totul sau cel puţin aproape totul poate fi măsurat.

Nu neglijaţi şi subestimaţi acest avantaj imens! Prin analiză şi diagnostic aveţi posibilitatea să obţineţi nişte informaţii de nepreţuit despre:

• Gusturile

• Comportamentul

• Preferinţele cumpărătorilor.

Căutaţi o piaţă , analizaţi necesităţile acesteia, organizaţi valorificarea, creaţi produsul şi vindeţi! Sună destul de simplu? Da! Problema este că cei mai mulţi dintre noi nu au flexibilitatea necesară pentru a se ocupa de ceea ce este nevoie, cu acele lucruri pentru care există cerere.

Fără o analiză şi diagnostic a site-ului nu veţi înţelege de ce:

• părăsesc majoritatea vizitatorilor în câteva secunde prima pagină (bounce rate)

• care este titlul care poate atrage cei mai mulţi vizitatori

• care este elementul cel mai ineficient a sistemului de valorificare

• care sunt campaniile care v-au adus cele mai multe comenzi

• etc.

Pentru a analiza diagnosticul acestor elemente şi a multor altora există un serviciu gratuit pe Internet şi anume Google Analytics. Nu aveţi decât să învăţaţi modul de folosire a acestuia. Cursul gratuit Ghidul Succesului Online în 8 paşi vă poate fi de mare ajutor şi în eforturile de a folosi la maxim funcţiile lui Google Analytics.Da, vreau să mă înscriu acum gratuit la cursul online
Ghidul Succesului Online in 8 paşi

Acest curs conţine soluţii şi tehnici concrete de Internet Marketing cu ajutorul cărora puteţi să vă măriţi profiturile online şi veţi fi în clar cu ce şi când trebuie să faceţi pentru a vă atinge scopurile propuse. Cursurile le veţi primi prin e-mail la adresa menţionată în formularul de mai jos.

Oferte Speciale
Profitaţi de oferta anului 2010 !
Nu lăsaţi să vă depăşească concurenţii, puneţi măna chiar acum pe cartea electronică „Ghidul Succesului Online în 8 paşi” şi dobăndiţi imediat technicile învăţate!

ACUM GRATUIT
Click AICI