Module
Cum să devenim întreprinzător de succes pe Internet?


Concepţia valorificării unor produse pe Internet - adică dacă procedaţi ca în comerţul obişnuit, aveţi 98% şanse pentru eşec.


     Ştiaţi că este mult mai greu de valorificat ceva pe Internet abordând tehnicile comerţului obişnuit? Majoritatea oamenilor pur şi simplu NU FOLOSESC INTERNETUL PENTRU efectuarea unor CUMPĂRĂTURI.
     Cum putem totuşi să devenim întreprinzători de succes şi să valorificăm produsele noastre în astfel de condiţii? În paginile acestei cărţi vă vom prezenta un drum, pe care dacă îl parcurgeţi veţi putea observa cum, aproape în mod automat, vizitatorii se transformă în cumpărători.

     Ce şi cum trebuie să faceţi, pentru ca Internetul să vă ofere o sursă de venit continuu şi substanţial?
Posibilitatea de a avea succes într-o afacere pe Internet este o situaţie reală. Este o oportunitate să câştigaţi sute, chiar mii de euro, prin crearea unor site-uri foarte simple. Întrebarea este: cum?

     Acest ghid nu vorbeşte la nivel teoretic despre succes, ci vă vine în întâmpinare cu soluţii foarte concrete care se pot măsura în încasări la fel de concrete.
Dacă vreţi să începeţi o afacere pe Internet, foarte probabil obiectivul principal va fi câştigul măsurabil în bani. Acesta se poate realiza destul de uşor în măsura în care ştiţi modul în care trebuie să acţionaţi.

     În următoarele zile, chiar săptămâni, veţi putea avea idei care valorează sute chiar mii de euro. De asemenea veţi avea o privire de ansamblu asupra modalităţilor care duc la succes o afacere pe Internet, pe care sub această formă şi în această calitate nu o veţi găsi nici în România, nici pe plan internaţional.
Şansele dumneavoastră sunt uriaşe! Pregătiţi-vă pentru a deveni un întreprinzător de succes...

Dacă implementaţi în afacerea dumneavoastră ceea ce vă învaţă această carte ajungeţi să obţineţi beneficii multiple şi continue pe urma unei singure activităţi depuse, beneficii pe care le veţi putea menţine pe termen lung, cu efort minim.

     Timp şi bani concomitent.

Desigur beneficiile substanţiale sunt încântătoare şi pentru o muncă continuă, dar cu ajutorul tehnicilor de Internet Marketing veţi avea posibilitatea de a obţine bani fără să munciţi în continuu.

Ştiaţi că este mai bine chiar şi faptul să vă implicaţi doar "cât de cât" în revoluţia online decât să nu vă ocupaţi deloc cu acest domeniu?
Din ce cauză?
Motivul principal este experienţa acumulată.
Prăpastia între afacerile online şi cele offline se măreşte zi ce trece şi acesta este observabil nu numai prin diferenţa nivelului de încasări dar şi prin pregătirea profesională a proprietarilor de afaceri.

Vă mai amintiţi cât timp va luat până când v-aţi familiarizat cu domeniul în care activaţi? Pentru acel întreprinzător care azi nu va învăţa ce înseamnă Internet Marketing-ul, mâine poate fi prea tărziu pentru a ajunge în urmă competitorii foarte bine pregătiţi şi informaţi.

Totodată folosindu-vă de aceste tehnici şi principii veţi putea ajunge cu mult în faţa conurenţilor într-un domeniu care ascunde un potenţial imens pentru orice întreprinzător.
Acesta este momentul ideal pentru a porni pe acest drum!

     Să vorbim şi despre preţul acestei cărţi

     În prima fază ne-am gândit că afişăm în această secţiune ca bază de comparaţie nişte informaţii despre costuri de consultaţii în Internet Marketing.

Dar adevărul este că nu o singură dată ne-am întălnit cu întreprinzători care au ridicat în felul următor întrebarea "Spuneţi-mi cât mă costă ca să am şi eu un site?". Acesta este momentul în care îngiţim sec şi efectiv nici nu avem cum să răspundem la această întrebare într-un mod în care răspunsul nostru să-l mulţumească pe cel care ne adresează.

     Există nişte principii de bază valabile, care vă conferă un anumit mod de gândire şi abordarea unei afaceri online fără de care suntem atât de departe de faptul ca să putem beneficia de potenţialul ascuns în acest segment care nu se poate estima în sume concrete.

Care este suma pe care veţi cheltui în zadar dacă construiţi un site care "va arâte bine" dar nu va aduce beneficii concrete pentru afacerea care o susţine financiar?

Care sunt încasările lunare care vor ajunge la concurenţă pentru că nu profitaţi de potenţialul latent ascuns în oricare din site-urile care reprezintă o afacere pe Internet?

Vă lăsăm să răspundeţi de unul singur la aceste întrebări să estimaţi sumele în funcţie de ideiile unei afaceri şi/sau afacerea existentă. În această carte, care are capacitatea de a deschide porţile şanselor spre acest domeniu aveţi de investit 86lei=~20Euro.

     În acest preţ pe lângă cartea "Principii de bază în Afaceri Online"sunt incluse următoarele:

     • veţi primi gratuit toate actualizările şi ediţiile a acestei cărţi, prin intermediul căreia      veţi fi mereu informaţi între primii despre tendiinţele şi schimbările strategice a pieţei      online
     • un cupon* de reducere cu:
          - 20% pentru achiziţinarea a oricărei cărţi din lista de mai jos
          - 30% pentru achiziţionarea la al doilea carte
          - 40% în momentul achiziţionării a treilea carte din lista următoare

                    - Studiu de piaţă
                    - Optimizare site - Tehnici SEO
                    - Monitorizarea unei Afaceri Online

*Acest cupon este valabil 1 an calendaristic calculată din data achiziţiei, iar reducerile sunt valabile în ordinea afişată (crescătoare) indiferent de ordinea de achiziţie a acestor cărţi.

Cum ajungeţi în posesia ghidului "Principii de bază în Afaceri Online"?
Pentru acesta aveţi de parcurs următorii 3 paşi:

     1. Completaţi formularul de comandă
     2. Achitaţi contravaloarea cărţii prin modalitatea de plată aleasă de dvs. (SMS, plata        prin card, tranfer bancar, depunere numerar)
     3. După confirmarea plăţii în maxim 24 de ore (zile lucrătoare) veţi primi o înştiinţare        prin e-mail şi SMS pe adresa şi numărul de telefon comunicat pentru acest scop.        Tot în acest e-mail veţi primi şi datele de acces (link, user şi parolă) pentru a        descărca cartea "Studiu de Piaţă" pe calculatorul dumneavoastră.

     În cazul în care întâmpinaţi orice problemă în oricare din etapele anterioare, sau pur şi simplu aveţi nişte neclarităţi, vă stăm la dispoziţie în zilele lucrătoare între orele 9:00-18:00, prin e-mail prin pagina de contact şi telefonic la numărul 0744-547453.


Formular de comandă:


Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii:
Nume, Prenume:*
Adresa E-mail:*
Serie şi nr. Carte de Identitate:*
Nr. de telefon:*
Adresa (Judeţ, Localitate, str., Bl, nr., ap.):*
Adresa la care se va trimite factura(Judeţ, Localitate, str., Bl, nr., ap.):*
Doriţi factură pe firmă: Da
Nu
Nume societate:
CUI:
Nr. Registru comerţului:
Adresa societăţii:
Nume Prenume delegat:
Serie şi nr. Carte de Identitate a delegatului:

Oferte Speciale
Profitaţi de oferta anului 2010 !
Nu lăsaţi să vă depăşească concurenţii, puneţi măna chiar acum pe această carte electronică şi dobăndiţi imediat technicile învăţate!

Click AICI