Module
Pregătirea site-ului pentru motoare de căutare - Faceţi odată bine şi obţineţi vizitatori de calitate în mod constant


Cum trebuie pregătit un site pentru ca să fie „bine văzut” nu numai de vizitatori dar şi de motoarele de căutare?


Optimizarea pentru motoare de căutare este cea mai eficientă modalitate de promovare a site-lui şi de a obţine cele mai bune poziţii în motoare de căutare.
Motoarele de căutare pot genera un număr de vizitatori destul de important şi totodată în mod constant.

Există două atitudini greşite faţă de tehnicile prin care pregătim un site pentru motoare de căutare:

- O extremă ar fi concepţia greşită cum că oricum nimeni nu ne va vizita site-ul prin motoare de căutare.

- Cealaltă extremă este să le supraevaluăm importanţa strategiilor aplicate pentru motoare de căutare, pare a fi vârful Internet Marketingului. Suntem convinşi de faptul că optimizarea pentru motoarele de căutare şi numărul de vizitatori sosiţi prin această cale au o importanţă mare de la început şi rămăne valabilă pe tot parcursul afacerii online, dar nu este nici pe de parte singura cale de a atrage vizitatori de calitate.

De ce merită să luaţi în serios motoarele de căutare şi procedeele care optimalizează site-ul pentru aceştia?

- Pentru că vă aduc vizitatori de calitate. Prin intermediul acestora vor sosi potenţialii cumpărători care deja au început o căutare şi sunt suficient de deschişi şi receptivi! Dacă partea de optimizare a paginilor a fost întocmită bine, atunci aceşti clienţi vor găsi pe pagina dumneavoastră exact ceea ce caută.

- Este o chestiune de prestigiu să fiţi între primii în motoarele de căutare pentru cuvinte cheie specifice domeniului. Închipuiţi-vă o situaţie de genul că cineva nu îşi mai aminteşte de numele firmei sau domeniului dumneavostră, astfel va încerca să vă găsească în motoare de căutare. Dacă nu vă găseşte foarte uşor poate gândi ceva de genul „Ce fel de firmă este acesta dacă nici măcar nu o găsesc pe Internet?”.

- Este gratuit. Pentru destul de multe domenii de activitate încă nu apar deasupra listei organice alte poziţiile plătite, cel puţin pentru căutările lansate pentru România.

- Pe piaţa românească generează un număr de vizitatori constanţi. Depuneţi eforturi o singură dată şi adunaţi rodul acţiunilor pe termen destul de lung. Nu vrem să vă sugerăm prin acesta că nu va mai trebui să munciţi pentru a rămâne pe poziţiile obţinute, dar veţi munci foarte puţin în raport cu rezultatele.

Să vedem de ce avem nevoie pentru a obţine un număr semnificativ de vizitatori din motoarele de căutare:

- Pagina dumneavostră trebuie să se claseze în primele zece poziţii, adică pe prima pagină, dar cel puţin în primele treizeci.

- Pentru acesta nu este de ajuns să înregistraţi site-ul în motoare de căutare. Trebuie să-l optimizaţi, adică trebuie să faceţi nişte modificări în modul în care acesta să fie ascuţit pentru anumite cuvinte cheie pentru care doriţi să opţineţi poziţii cât mai bune.

- Nu este de ajuns să fiţi "bine văzuţi"de motoare de căutare, dar trebuie să fiţi şi mai buni dacât concurenţa. Motoarele de căutare vor afişa site-urile în funcţie de relevanţă şi de calitea site-urilor (printre alte criterii).

- Nu este de ajuns ca site-ul să fie relevant pentu motoare de căutare, conţinutul site-ului trebuie să fie valoros şi pentru vizitatori. Degeaba cineva ocupă prima poziţie, acesta încă nu garantează că el va încasa şi cei mai mulţi clienţi.

Vreau să vă menţionez faptul că rezultatele muncii depuse nu se văd instantaneu, rezultatele vin după câteva săptămâni ,dar dacă totul este bine pus la punct atunci acesta va fi stabil.

Totuşi pentru o eficienţă maximă şi pentru a obţine o vedere globală asupra construirii unei afaceri online trebuie să fiţi în clar cu toţi paşii acesteia, în această direcţie vă oferim un sprijin real focalizat pe partea practică prin cursul online Ghidul Sccesului Online în 8 paşi. Astfel suntem siguri că veţi putea pune în practică toate cunoştinţele acumulate până în prezent şi cele care urmează, în modul cel mai eficient.Da, vreau să mă înscriu acum gratuit la cursul online
Ghidul Succesului Online in 8 paşi

Acest curs conţine soluţii şi tehnici concrete de Internet Marketing cu ajutorul cărora puteţi să vă măriţi profiturile online şi veţi fi în clar cu ce şi când trebuie să faceţi pentru a vă atinge scopurile propuse. Cursurile le veţi primi prin e-mail la adresa menţionată în formularul de mai jos.

Oferte Speciale
Profitaţi de oferta anului 2010 !
Nu lăsaţi să vă depăşească concurenţii, puneţi măna chiar acum pe această carte electronică şi dobăndiţi imediat technicile învăţate!

Click AICI