Module
Optimizare site, Tehnici SEO


Cum trebuie pregătit un site pentru a fi „bine văzut” nu numai de vizitatori dar şi de motoarele de căutare?Primul şi poate cel mai important lucru pe care dorim să clarificăm ar fi de ce merită să citiţi această carte? Răspusurile sunt două la număr:

     • Primul răspuns se adresează persoanelor care nu doresc să facă de unul singur operaţiunile de optimizare şi promovare a site-ului. Trebuie să fiţi în clar cu principiile de bază a procesului de optimizare şi a metodelor de promovare pentru a putea alege serviciile corespunzătoare de pe piaţă. Astfel nu numai că veţi putea alege cel mai potrivit serviciu de pe piaţă, dar pe parcurs veţi înţelege mult mai bine procesele prin care va trece site-ul dvs. şi nu veţi pretinde în mod eronat nişte lucruri nerealizabile dar veţi putea pretinde nişte rezultate realiste. Avantaj: econimisiţi timp, bani şi nu în ultimul rând nervi consumaţi prin faptul că din prima puteţi stabili o colaborare fructuoasă cu firma contractată.

     • Al doilea răspuns se adresează persoanelor care din lipsa resurselor financiare sau din alte motive îşi vor optimiza de unul singur site-ul creat. Pe Internet puteţi să regăsiţi foarte multe informaţii despre optimizare, ele de regulă sunt doar fărămituri dintr-o singură temă, pentru care mai aveţi şi şanse maxime să fie peste nivelul de înţelegere actuală a dumneavoastră. Aşa cum nu are rost să începeţi construirea unei case fără o fundaţie bine calculată şi executată ca atare, la fel de costisitor poate fi şi optimizarea unui site fără nişte baze solide. În loc să experimentaţi luni de zile chiar ani la rând unele aspecte importante, este mai efficient să studiaţi această carte câteva zile, după care cu toate activităţile întreprinse veţi merge direct la ţintă. Nu uitaţi în timp ce dumneavoastă experimentaţi concurenţa avansează, astfel puteţi pierde nu numai timp valoros dar şi banii pe care aţi fi putut încasa se vor duce în "buzunarul" concurenţilor. Altfel zis veţi executa lucruruile potrivite, în modurile potrivite şi la momentele potrivite, care vă conferă nu numai o stare de încredere în propriile acţiuni întreprinse dar vă ajută să vă menţineţi şi entuziasmul pe care le-aţi avut la începerea afacerii.

     Investind o sumă modestă de 20Euro=86 lei care de fapt este preţul acestei cărţi, veţi obţine o viziune globală asupra metodelor şi tehnicilor de optimizare site. În acelaşi timp veţi primii în mână soluţii concrete pentru diferite etape a acestui proces important în promovarea unei afaceri pe Internet.

     În acest preţ pe lângă cartea "Optimizare site, Tehnici SEO"sunt incluse şi următoarele:

       • veţi primi gratuit toate actualizările şi ediţiile a acestei cărţi, prin intermediul căreia          veţi fi mereu informaţi între primii despre tendiinţele şi schimbările strategice a          pieţei online
       • un cupon* de reducere cu:
         - 20% pentru achiziţinarea a oricărei cărţi din lista de mai jos
         - 30% pentru achiziţionarea la al doilea carte
         - 40% în momentul achiziţionării a treilea carte
               - Studiu de Piaţă
               - Principii de bază în Afaceri Online
               - Monitorizarea unei Afaceri Online

Cum ajungeţi în posesia cărţii "Optimizare site, Tehnici SEO"? Pentru acesta aveţi de parcurs următorii 3 paşi:

     1. Completaţi formularul de comandă
     2. Achitaţi contravaloarea cărţii prin modalitatea de plată aleasă de dvs. (SMS, plata        prin card, tranfer bancar, depunere numerar)
     3. După confirmarea plăţii în maxim 24 de ore (zile lucrătoare) veţi primi o înştiinţare        prin e-mail şi SMS pe adresa şi numărul de telefon comunicat pentru acest scop.        Tot în acest e-mail veţi primi şi datele de acces (link, user şi parolă) pentru a        descărca cartea "Studiu de Piaţă" pe calculatorul dumneavoastră.

     În cazul în care întâmpinaţi orice problemă în oricare din etapele anterioare, sau pur şi simplu aveţi nişte neclarităţi, vă stăm la dispoziţie în zilele lucrătoare între orele 9:00-18:00, prin e-mail prin pagina de contact şi telefonic la numărul 0744-547453.


Formular de comandă:


Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii:

Nume, Prenume:*
Adresa E-mail:*
Adresa (Judeţ, Localitate, str., Bl, nr., ap.):*
Nr. de telefon:*
Adresa la care se va trimite factura(Judeţ, Localitate, str., Bl, nr., ap.):*
CNP (cod numeric personal):*
Doriţi factură pe firmă?: Da
Nu
Nume societate:
CUI:
Nr. Registru comerţului:
Adresa societăţii:
Nume Prenume delegat:
Serie şi nr. Carte de Identitate a delegatului:

Oferte Speciale
Profitaţi de oferta anului 2010 !
Nu lăsaţi să vă depăşească concurenţii, puneţi măna chiar acum pe această carte electronică şi dobăndiţi imediat technicile învăţate!

Click AICI