Module
Studiu de piaţă - Primul pas spre o afacere online de succes


Oare ştiţi care sunt sursele din care veţi primi cele mai valoroase informaţii? Cum ar trebui conceput acest studiu de piaţă pentru a fi cu adevărat de folos?


Dacă doriţi să aveţi succes pe Internet, chiar şi cu un site mic, gândiţi matur, o gândire demnă pentru un om de afaceri.

Un om de afaceri cu experienţă ştie că nu are rost să investească într-o afacere doar dacă şansele de succes sunt maxime în ceea ce întreprinde şi în care se decide să-şi investească banii şi timpul valoros.

Acesta este motivul principal care stă în spatele insuccesului a celor mai multe site-uri de pe Internet.

Omul nepriceput cel mai des intră în nişte conjuncturi care la prima vedere sunt favorabile pentru el dar, dacă ar fi studiat ceva mai amănunţit şi detaşat, ar fi observat că lucrurile nu sunt întotdeauna ce par a fi.

Un studiu de piaţă este metoda cea mai eficientă de reducere a riscurilor.

Dacă deschiderea unei afaceri este precedată de un studiu de piaţă suficient de temeinic, acesta poate mări substanţial şansele succesului.

Din păcate foarte multe persoane nu îşi alocă timp şi efort pentru a face un studiu de piaţă amănunţit, la rezultatele căruia să subordone ideile de afaceri. Astfel într-un mod sigur nu au decât de pierdut timp şi bani pentru nişte idei care ori nu sunt deloc viabile ori în forma lor actuală nu îşi găsesc publicul.

Scopul unei studiu de piaţă este de a găsi segmentele pieţei unde veţi prinde rădăcini pentru construirea unei afaceri de succes.

Fiţi răbdători, nu vă grăbiţi. Merită să insistaţi până când identificaţi acel segment de piaţă unde puteţi să vă extindeţi cu succes.

Calea spre un site cu mulţi vizitatori mulţumiţi şi interesaţi se face printr-un studiu de piaţă bine gândit.

În timpul studiului de piaţă trebuie să vă focalizaţi asupra faptului că nu construiţi doar un site cu succes, ci elaboraţi o afacere online. Care este diferenţa?

Dacă doriţi să vă construiţi o afacere online profitabilă sau doriţi să vă extindeţi afacerea existentă pe Internet atunci vă invit să vă înscrieţi la cursul online gratuit.Da, vreau să mă înscriu acum gratuit la cursul online
Ghidul Succesului Online in 8 paşi

Acest curs conţine soluţii şi tehnici concrete pentru dezvoltarea unei afaceri online precedată de un studiu de piaţă cu ajutorul cărora puteţi să vă măriţi profiturile şi veţi fi în clar cu ce şi când trebuie să faceţi pentru a vă atinge scopurile propuse. Cursurile le veţi primi prin e-mail la adresa menţionată în formularul de mai jos.Oferte Speciale
Profitaţi de oferta anului 2010 !
Nu lăsaţi să vă depăşească concurenţii, puneţi măna chiar acum pe această cartea electronică şi dobăndiţi imediat technicile învăţate!

Click AICI